Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/mushing/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Český NON-STOP 2010

Autor Téma: Český NON-STOP 2010  (Přečteno 134573 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Michal M.

Re: Český NON-STOP 2010
« Odpověď #90 kdy: 21 Prosinec, 2009, 13:55 »
Je to srdcervoucí přijít o Ledovku, ale vzhledek k tomu, že na Č. Kanadě jsou dva závody po sobě z toho jeden MR a budeli možnost tam zůstat rovnou na nonstop a tím ušetřit peníze za dopravu na další závody, tak s těžkým srdcem budu muset Ledovku oželit :'(  :'(  :'(. Přeci jenom nonstop je jedineční a obrovský zážitek, který může být i poslední. To vše ale jen v ideálním případě pokud s tím počasí nezatočí.
Michal Mer.
« Poslední změna: 22 Prosinec, 2009, 00:52 od Michal M. »

palíza

• Host
« Odpověď #91 kdy: 21 Prosinec, 2009, 15:05 »
Že se po kanadě zůstane na nonstop-s tím se počítá.

Offline HelaL

• Global moderátor
    • MushGo
« Odpověď #92 kdy: 21 Prosinec, 2009, 16:08 »
vzhledek k tomu, že na Č. Kanadě jsou dva závody po sobě z toho jeden MR

Kanada je sněhově nejistá a se statutem MR tam již párkrát byly problémy.
Nikdo samozřejmě nebude proti tomu odjet na Kanadě normální závod.

Ale statut MR vyžaduje podmínky dané naším SŘ ... upravená trať, souvislá sněhová pokrývka...

Pokud by podmínky měly být jako loni, tak by závod statut MR nemohl dostat.

Zatím to vypadá, že panáka (rozhodčího  ;)) tam budu dělat já, tak to avizuji na rovinu, závod v seriálu MR a v ESDRA cupu musí být srovnatelný s podmínkami Border rush, Janovičky, Sněžník, Eduard.

Samozřejmě doufám, že podmínky a statut bude dopředu závodníkům hlášen, ale může se stát, že se podmínky změní na poslední chvíli, na malé vrstvě sněhu stačí trocha deště a je pryč...

Nechci malovat čerta na zeď, věřím že Kanada vyjde! :)
(a že se Non-stop posune po Ledovce...  ;))

Offline VencaN

• G.Attla :...pes nikdy nedělá chybu...
« Odpověď #93 kdy: 21 Prosinec, 2009, 16:58 »
Jenom by mě zajímalo (pokud počasí dá), jestli si troufá někdo z těch, kteří jsou přihlášeni na nonstop, jet závod Českou Kanadou 2x40 km, potom zůstat tam a hned od úterý jet nonstop?
Má to někdo v plánu?
tak třeba my  :D, 1x za den 40 a pak skoro 2 dni (dojedeš v Ne kol poledne) voraz ... to je akorát pěkně navnadí...
na Ledovku nemůžu , páč mám jen 6  :-\
Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů,
pokud to lze vysvětlit jejich debilitou.

Mirek

• Host
« Odpověď #94 kdy: 21 Prosinec, 2009, 19:19 »
Tak se k tomu konečně pokusím vyjádřit ze svého hlediska pořadatele. Řeším to dnes celej den, počínaje dopoledním telefonátem s Helou, odpoledním s Jirkou Vondrákem a mezi tím s mnoha dalšími.
Hela na mě logicky tlačí, aby jsme termín nonstopu posunuli za Ledovku, ale vzhledem k naději, kterou tady máme na sníh je to nereálné, leda by se jel nonstop na kárách. 21.2. končí Ledovka a že by někdo bez pauzy přijel na nonstop a v úterý 23.2. odstartoval je asi nesmysl. Posouvat start o pár dní dál je u nás opravdu nereálné. Minulý rok zavládly po Kanadě téměř ideální podmínky, nonstop startoval 19.2. končil 21.2. a v zásadě hned po ukončení sníh ztěšknul a začal mizet. Bohužel to tady tak probíhá zhruba stejně, spíše hůře, každý rok.
S Jirkou jsme se v zásadě dohodli, že letos s tím asi nic nenaděláme, ale pro příští ročníky se pokusíme s předtihem dohodnout, aby k podobné kolizi už nedošlo. Jsem ten poslední, kdo by chtěl někomu konkurovat a dělat problémy a už vůbec ne Ledovce a ještě k tomu 20. ročníku. Bohužel asi i do budoucna zůstane reálné pořadí těchto závodů jako před rokem, tedy že po nonstopu bude následovat Ledovka a ne, že završením longové sezony bude nonstop. To, že to jde i v tomto pořadí dokázal před rokem Michal Merhaut, který oba závody v pohodě odjel.
V zásadě tedy asi letos bude záležet na rozhodnutí těch, kteří jsou přihlášeni na oba závody, aby zvolili, kterému dají přednost. V současné době se Michal přiklání k nonstopu a zatím jediný další, kdo se mi ozval je Martin Vrtěl, který dává přednost Ledovce. Prosím tedy i ostatní, aby dali vědět své rozhodnutí.
Když to napíšu na rovinu, tak nás případný úbytek účastníku na nonstopu až tak netrápí, protože máme náhradníky a zatím jsme neudělali nic pro nábor účastníků ze zahraničí (mimo Vaška Jůzy z Rakouska). Takže pokud odřekne někdo další, určitě na něj nezanevřeme do budoucna, je mi jasné, že 20. ročník Ledovky má svou váhu.
Navíc může vše vyřešit počasí a nepojede se ani Kanada, ani nonstop, Ledovka má co se počasí týká určitě větší šanci.
Takže ještě jednou prosím všechny nerozhodnuté, aby dali vědět, kterému závodu dají přednost a zároveň díky všem "postiženým" za pochopení této blbé situace, která letos nastala.
Mirek

palíza

• Host
« Odpověď #95 kdy: 21 Prosinec, 2009, 20:19 »
Měl jsem v plánu,teda až posledních 14 dní co jsem sehnal "skvělýho" ::)běžkaře,že bych jel non-stop a následně Ledovku.Kdy je non-stop,to jsem jakžtakž věděl, kdy je Ledovka jsem se chtěl mrknout.Tak jsem zjistil, že se to kreje.Non-stop jsem ještě nejel a láká mi to,prostě si to zkusit.Proto moje rozhodnutí bylo celkem jednoduché.Chápu, že pro ty,kteří jezdí Ledovku pravidelně (a chtěli by i na non-stop) je toto rozhodování těžké. Míra ale přes veškerou snahu,teď jsem tam týden byl, tak to vím,není schopen s termínem nic udělat.Musíme se holt rozhodnout. :'(Hlavně aby byl sníh. :o

Offline Ladan

• *
    • Krmivoprodejce
« Odpověď #96 kdy: 22 Prosinec, 2009, 09:43 »
V případě kolize termínů Nonstopu a Ledovky bych jel Ledovku (stručně a jasně :))

Offline Djihad

• Zkušenosti jsou nepřenosné.
    • www.sleddogs.cz
« Odpověď #97 kdy: 22 Prosinec, 2009, 09:46 »
V případě kolize termínů jedu Ledovku, slíbil jsem to už vloni.
Nejraději ovšem oboje.
A taky uvidíme, co s tím provedou ty křídlatý blond potvory nahoře.
-17 x Alaskan husky/ESP, L.P.1996
-Unlimited MID a LONG, komerční jízdy se psy
-krmím masem
-nerozumím dogtrekingu, caniccrossu, bikejoringu, skijoringu, služeb. výcviku a výstavám
-miluji zrzky

Offline šaman

• SAMAN - KENNEL
« Odpověď #98 kdy: 23 Prosinec, 2009, 15:26 »
letos nemám najeto, abych jel nonstop - jak jsem psal na některé z předchozích stran. Takže nepřijedu. Na ledovku jsem se přihlásil, na to snad mít budu.
šaman
Šaman

SAMAN-KENNEL
+420 602 716 904
nemec@os-prevent.cz

sarka

• Host
« Odpověď #99 kdy: 23 Prosinec, 2009, 16:24 »
Neřikej že bys nedal asi 250 ?No tak nebudeš vítezi slapat na paty, jako minule..ale celkem mě to postrašilo, žes to zabalil, asi bych to měla udělat taky.

Ted čekám až se zahojí lídrovi pokousana packa, a k dnesnimu dni mam najeto cca 600 km, což je polovinu méně než minulý rok. Stale ale si držíme nase osvedčené tempo 8 km v hod, jako minulý rok.

Plánuješ aspon  Šediváka?

Offline sarah.p

• Tým Česká Kanada
« Odpověď #100 kdy: 25 Prosinec, 2009, 21:36 »
Citace
Jenom by mě zajímalo (pokud počasí dá), jestli si troufá někdo z těch, kteří jsou přihlášeni na nonstop, jet závod Českou Kanadou 2x40 km, potom zůstat tam a hned od úterý jet nonstop?
Má to někdo v plánu?
Abych se taky připojila tak náš tým se taky chystá odjed oba závody stejně jako loni myslím, že to zvládli nad naše očekávání a doufám, že letos tomu bude také tak. Doufám, že napadne sníh a bude mrznout aspoň trochu.  S oteplenim, které náhle přišlo dnes se budu modlit, aby už začala pořádná zima a začal padat sníh a hlavně, aby aspoň do března vydržel!!!

palíza

• Host
« Odpověď #101 kdy: 26 Prosinec, 2009, 11:04 »
My taky samozdřejmě dáme kanadu,zůstáváme rovnou na non-stop.V neděli po kanadě "soustředění"  ;D

Palíza

• Host
« Odpověď #102 kdy: 03 Leden, 2010, 14:30 »
Tak Ledovka má termín přihlášek 15.2 (může být už plno) ale i tak to už bude jasný, jestli bude na Kanadě sníh a non-stop se pojede. Je třeba pořadatele ledovky pochválit :-*

palíza

• Host
« Odpověď #103 kdy: 13 Leden, 2010, 17:59 »
Tak Míro,co je nového?

palíza

• Host
« Odpověď #104 kdy: 03 Únor, 2010, 19:51 »
Tak do startu už jen 12 dní. ;) Jak vypadá aktuální stav sněhu a teplota?