Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/mushing/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 La Grande Odyssée 2011

Autor Téma: La Grande Odyssée 2011  (Přečteno 74424 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

ebrdka

• Host
Re: La Grande Odyssée 2011
« Odpověď #135 kdy: 13 Leden, 2011, 15:37 »
asi před půl hodinou jsem mluvila s Radkem a vše je zase jinak.

Emil a Barbara Innauenovi a Aki Holk se sbalili a odjeli domů. Hlasovalo se o tom jestli se rovnou nepřesunou do té poslední oblasti, kde se jede druhá část závodu. Nakonec zůstavají, hlavně kvůli tomu , že Megéve je hrozně snobské středisko plné pracháčů a pořadatelé tam potřebují udělat show. Před každou etapou má být jeden z musherů vyslán na trať na skůtru a zkontrolovat jestli není nebezpečná.
« Poslední změna: 13 Leden, 2011, 20:39 od HelaL »

ebrdka

• Host
« Odpověď #136 kdy: 13 Leden, 2011, 15:39 »
Příspěvek smazán na žádost Radka Havrdy
« Poslední změna: 13 Leden, 2011, 20:39 od HelaL »

Offline RastoS

• **
« Odpověď #137 kdy: 13 Leden, 2011, 16:55 »
Toto je moja posledná reakcia tu v diskusii.

Včera som sa tak vytočil na základe tých informácii čo sa stalo,že mi to fakt zato nestojí.Navyše úplne zbytočne ,pretože sa ukázalo,že tie informácie neboli presné.Takže končím tu s nejakými debatami.Každý deň si pozriem výsledky a  to ostatné sa dozviem od chalanov po závode.

Môžem si o tom mysliet svoje, ale kydať verejne na niekoho a obviňovať bez dôkazov tiež nebudem.
Moja chyba a zároveň pre mňa ponaučenie do budúcnosti.

Offline VencaN

• G.Attla :...pes nikdy nedělá chybu...
« Odpověď #138 kdy: 13 Leden, 2011, 18:27 »
 ;) Rasťo klid, nešil - schválně jsem to tu celý prošel a zrovna od tebe tam žádný exces není, to že si děláme srandu z Emilka
neznamená , že mu přejeme něco zlého ( mimo zlámanýho nehtu  ;) )
 a to , že se na to vybod a odjel, tím jen ukázal, že "spolčenej" fakt NENÍ a byly to jen hodně BLBÝ spekulace
jinak správa od ebrdky je  potvrzena
jsem zvědav, jak se s tím vším frantíci "popasujou"
Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů,
pokud to lze vysvětlit jejich debilitou.

Offline RastoS

• **
« Odpověď #139 kdy: 13 Leden, 2011, 18:50 »
 Je pravda,že odomňa není,ale len preto,že som to zo včera vyhodil,ked sa ukázalo,že tie informácie neboli presné.Prečo, som vysvetlil v predchádzajúcom príspevku.

« Poslední změna: 13 Leden, 2011, 22:22 od RastoS »

Peter

• Host
« Odpověď #140 kdy: 13 Leden, 2011, 19:05 »
Odijst mohol Emil aj preto....ze vedie...organizator to nezvláda a on ma rozsekane psi a vie ze by to viacej nedali a takto odijde ako hrdina :-) z prvej priecky....a mozno ked to ukoncia je aj vítaz
Velka skoda ak to nedokoncia...VELMI ma zaujimal zaver....kto ako by to zvladol atd
Najviac ale lutujem chalanov, dreli jak strhany cele leto jesen a zaciatok zimy, neskutocne palky jak casom, tak kilometrami. obetovali tomu hodne aj penazi, staraju sa o psov....kryju, stenata...... atd....a toto je pre ne vrchol, pre toto je to cele......isto maju  nadeje-psychiku dole....či to cele ma zmysel.
Niečo podobne ako my v sprinte....minulorocne ME totalne fiasko...tiez vrchol pre nas a to čo tam bolo, bola hroza, nebezpecna trat takisto podvody....atd...
Pomaly zacina mat clovek nazor....ze najlepsie je jazdit si doma a na cely kolotoc pretekov kaslat....:-(

Jácíček ml.

• Host
« Odpověď #141 kdy: 13 Leden, 2011, 20:57 »
Ach jo. To bych blil.
souhlas!!!!!!!!!!!!!Možná vědí kdo to vyhraje???  ???

Proč tolik agresivity? (od lidí co sedí v teple u PC)

Chápu, co do přípravy k závodu dává závodník v čase i v penezích, pak při problému jsou reakce velmi napjaté.
Ale organizace takového kolosu je nesmírně náročná.
Snad jen pořadatelé Šediváka si dovedou trochu představit, co to je zajišťovat tak dlouhou trať.
A stačí jedna chybička, jeden špatně pochopený pokyn a závodníci kufrují a průšvih je na světě.

A že se na závodech dělá show pro sponzory? Když to sponzoři platí... Z osobních peněz všech "chytrých" stěžovatelů se asi LGO neufinancuje.

Budte prosím trochu opatrnější v rychlých soudech na zakladě pár sms... taky se může stát, že  závod ostudu neustojí .. a nebude.

P.S.
Klukům nesmírně drzím palce, věřím že se to urovná a oni ukážou co oni a jejich psi umí!

Ahoj Helo,
ve vší úctě kterou k toobě držím, mám jiný názor.
Nedělám rychlé soudy na základě několika SMS a myslím si, že trochu tuším, co obnáší organizace závodu. Možná právě proto nerozumím tomu co se tam děje.
Nemyslím si, že bych byl agresivní, pouze jsem vyjádřil, možná trochu více lidověji, že se mi z toho všeho svírá žaludek a že subjektivně připouštím přechod ve vomitus, tedy v koordinovaný a nervově řízený reflex, při kterém je obsah žaludku evakuován ústním otvorem mimo tělo. A jsem plně přesvědčen, že si to mohu v diskusi dovolit (vždyť se při tom nenatáčím). A taky si myslím, že ani "globální monerátor" by nemusel lidem doporoučovat, jak mají věci vnímat, jaké všechny okolnosti reflektovat a jak by po přísné revizi a sebereflexi vlastních úvah měla vypadat jejich reakce, aby se snad někoho nebo něčeho nedotkla. Možná reaguju na více případů pokusů o sterilizaci živé diskuse.
Jestli si LGO neustojí mediální ostudu... za to snad mají pociťovat spoluzodpovědnost lidé, co reagují v diskusi? Mám další informace o letošním ročníku z průběžných sms a nebudu je prezentovat. Zdá se ale, že mediální ostuda, pokud tedy opravdu vzniká, bude zapříčiněná tím, že tam asi fakt není něco v pořádku. A jestli na to někdo veřejně reaguje kulantní agresivitou, nauzeou nebo čím koli jiným, myslím si, že je to oprávněný nárok člověka žijícího v zemi, která si o sobě zatím pořád ještě myslí, že rozumí tomu, co je svoboda.
Krajně nesouhlasím s názorem, že by v diskusi měl někdo korigovat svoje názory tak, aby byly po všech možných stránkách "bezpečné" a "nekonfliktní", tedy "sterilní". Sterilní prostředí je takové, ve kterém se nic neděje. Myslím si, že v diskusích se mají dít příběhy.

Šaman

Milá Helo,ahoj tím Tě zdravím.Nevidím důvod,proč bych nemohl vyjídřit svůj názor,když tato diskuze je k tomu uspůsobena.K organizaci závodu se můžu s přehledem vyjádřit,poněvadž jsem kolem 15 let pořádal závody a vrchol byl pořádání Mistrovství Evropy našim klubem,jak dobře víš.Takže vím,co je s tím práce a úsilí kolem takových kolosů,takže i vím,jak má organizace vypadat.Uvědomuji si,že ta délka nebyla tak dlouhá jako tento závod,ale na tom se nic nemění,co se týče organizace.A stačí mi,co jsem si přečetl a dostaly se ke mě informace,co se tam děje.Víš dobře,že nejsem žádný agresivní člověk,že jsem kliďas,tak hned nemusíš psát o někom,že je agresivní.A že Šamanem prostě souhlasím,nic víc,nic míň.Přeji hezký večer

Offline HelaL

• Global moderátor
    • MushGo
« Odpověď #142 kdy: 13 Leden, 2011, 21:29 »
souhlas!!!!!!!!!!!!!Možná vědí kdo to vyhraje???  Co???
...
Nevidím důvod,proč bych nemohl vyjídřit svůj názor...

Ale jo - jak píše Šaman, diskuse je na projevování názorů...

Podle reakcí soudím, že mi nepřísluší apelovat na lidi, aby přemýšleli, než nějaký názor napíšou, a omlouvám se pokud to tak někde vyznělo. ;)
Dovolím si tedy taky pouze projevit  svůj názor -

Nemyslím si, že organizátoři manipulují závod tak že "vědí kdo vyhraje".

Taky si nemyslím že na Kubalonce bylo
" totalne fiasko...  takisto podvody." jak píše Peter
(nepružnost, jistá arogance vedení, chyby organizátora ještě nejsou podvody)

« Poslední změna: 13 Leden, 2011, 21:41 od HelaL »

Peter

• Host
« Odpověď #143 kdy: 13 Leden, 2011, 21:37 »
Hela nestala si na trati s nadupaným záprahom tak to neposudzuj,
neroztalo Ti tam nohu (inym zlomili rebra, ruku, zranili psov)
A hlavne medailu ziskal clovek ktorý nesiel hodne dlhý usek po trati a ziadna kontrola to nezistila...atd Ziadne medzicasy-kontroly neboli na trati s "stovkami moznosti skratenia"

Offline šaman

• SAMAN - KENNEL
« Odpověď #144 kdy: 13 Leden, 2011, 21:48 »
Drazí, mrzí mě, když se diskuse odchýlí od tématu a myslím si, že to pak nudí i další čtenáře. Patrně jsem k tomu svým komentářem Helenina příspěvku trochu pomoh, proto jdu vymazat vše, co není k tématu LGO, resp. "našich kluků na LGO" a chci poprosit ostatní, jestli by se taky nemohli k tématu vrátit.
Šaman
Šaman

SAMAN-KENNEL
+420 602 716 904
nemec@os-prevent.cz

Offline HelaL

• Global moderátor
    • MushGo
« Odpověď #145 kdy: 13 Leden, 2011, 23:01 »
Hela nestala si na trati s nadupaným záprahom tak to neposudzuj,
neroztalo Ti tam nohu (inym zlomili rebra, ruku, zranili psov)
A hlavne medailu ziskal clovek ktorý nesiel hodne dlhý usek po trati a ziadna kontrola to nezistila...

Achjo, nechci nudit mimo téma, sorry Peter ty jsi s tím začal - silná slova - trať Kubalonky byla z podstaty velmi těžká, téměř nezabezpečitelná. Jo. Je to fiasko? Věc názoru.
Podvod? Peter  - viděl jsi závodnici zkrátit si trať a nenahlásil jsi to při dojezdu do cíle (z neznalosti pravidel). Já ti to nevyčítám, stane se - ale proč to nazýváš podvodem? Jasně je to selhání pořadatele, měl mít za každou možností zkrácení hlídku. Nepovažuji to za podvod (s úmyslem..). (= můj názor) Howg ke Kubalonce. A klidně to smáznu.
« Poslední změna: 13 Leden, 2011, 23:13 od HelaL »

Offline VencaN

« Odpověď #146 kdy: 14 Leden, 2011, 09:58 »
 ;) tak právě vyrážejí na 7. etapu, doufejme, že "UŽ" bude vše v cajku ... ;)
ale vzhledem k tomu, že  maj Mel stále ve startovce  :'( tak buď si nohu nezlomila, nebo bordel TRVÁ  :'(
« Poslední změna: 14 Leden, 2011, 10:02 od VencaN »

Jácíček ml.

• Host
« Odpověď #147 kdy: 14 Leden, 2011, 10:08 »
Tak ať jim to ukážou hoši!! ;) ;) Držíme palce!Venouši pak prosím tě dodej ako,dík páček

Offline šaman

• SAMAN - KENNEL
« Odpověď #148 kdy: 14 Leden, 2011, 10:24 »
;) tak právě vyrážejí na 7. etapu, doufejme, že "UŽ" bude vše v cajku ... ;)
ale vzhledem k tomu, že  maj Mel stále ve startovce  :'( tak buď si nohu nezlomila, nebo bordel TRVÁ  :'(

...anebo je fakt hustá, a šla by do chovu....  :P
Šaman

SAMAN-KENNEL
+420 602 716 904
nemec@os-prevent.cz

Offline VencaN

« Odpověď #149 kdy: 14 Leden, 2011, 10:42 »

...anebo je fakt hustá, a šla by do chovu....  :P
třeba udělat "Hadovu" zkoušku  ;) :D :D :D
mělo by to dneska bejt 43 km (záleží ale KAM je pošlou) takže lehce po 12:00 by měli bejt "doma"  ;)