Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/mushing/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Český NON-STOP 2010

Autor Téma: Český NON-STOP 2010  (Přečteno 134489 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline VencaN

• G.Attla :...pes nikdy nedělá chybu...
Re: Český NON-STOP 2010
« Odpověď #60 kdy: 18 Listopad, 2009, 15:47 »
 :D tak jak trénujete nonstopáci  ;D  ? , když není bahno, tak je zas teplo... :'( , jsme na 75 "bez známek únavy"   ;D (dělám si p.del, funěj jak.... ) zejtra jdem teprve na 100 - 110 min, a do konce listopadu snad v poho přes 2 hoďky  ;) uvidím co na to můj "SH - šestiválec" asi jim už konečně promáznu káru  ;) tak se chlubte pardálové  ;D....
Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů,
pokud to lze vysvětlit jejich debilitou.

Offline šaman

• SAMAN - KENNEL
« Odpověď #61 kdy: 18 Listopad, 2009, 16:18 »
Já letos patrně nezvládnu připravit psy na nonstop. čekal sem na díly na káru a dneska sem jel poprvý 80 minut... tak  bych nabíd své místo nějakému náhradníkovi... 
šaman
Šaman

SAMAN-KENNEL
+420 602 716 904
nemec@os-prevent.cz

Offline Djihad

• Zkušenosti jsou nepřenosné.
    • www.sleddogs.cz
« Odpověď #62 kdy: 18 Listopad, 2009, 16:35 »
Co já vím, tak v Záhorčicích žádnej brod není, tak co plašíš. Máš ještě cca. tři měsíce.....nebo že by "taktika"?
-17 x Alaskan husky/ESP, L.P.1996
-Unlimited MID a LONG, komerční jízdy se psy
-krmím masem
-nerozumím dogtrekingu, caniccrossu, bikejoringu, skijoringu, služeb. výcviku a výstavám
-miluji zrzky

sarka

• Host
« Odpověď #63 kdy: 18 Listopad, 2009, 17:45 »
Tak nás asi bude víc, co nebudeme mít naježdíno. Já doufám že moji haskouni maj tu fyzičku uloženou hluboko v sobě a  použijou jí až bude třeba.

Offline Djihad

• www.sleddogs.cz
« Odpověď #64 kdy: 19 Listopad, 2009, 11:31 »
No, ty by si se s takovýmhle přístupem, na to měla vy...... rovnou.
-krmím masem
-nerozumím dogtrekingu, caniccrossu, bikejoringu, skijoringu, služeb. výcviku a výstavám
-miluji zrzky

Offline Michal M.

« Odpověď #65 kdy: 19 Listopad, 2009, 13:07 »
No, ty by si se s takovýmhle přístupem, na to měla vy...... rovnou.
Náhodou Šárka to brala s rozumem a zatím si psy a sebe jen oťukávala. Kdo ví jak se letos ukáže. Určitě ví co všechno zlepšit, tak jako všichni co už to jeli. Já myslím, že kritizovat by měli jen ti kdo tam byli a zkusili. Zatím jich moc není. Djihade vím že jsi dobrej a tví různobarevní psi taky, ale nevíš co ti psi a ty budete dělat po 350 km. Pro Šárku to zřejmě není nějaké dokazování čeho si, pro ní to jsou jen zážitky, které stojí za to ;)

Offline Djihad

• www.sleddogs.cz
« Odpověď #66 kdy: 19 Listopad, 2009, 14:22 »
Myslel jsem to jinak, ten její příspěvek vyznívá ve stylu, sice nemám naježdíno, ale oni(psi) to nějak dají.......a to dost ...........
-krmím masem
-miluji zrzky

Offline Djihad

• www.sleddogs.cz
« Odpověď #67 kdy: 19 Listopad, 2009, 14:30 »
Jo a víš co je ješte takový malý paradox? Že na nonstop se hlásí 15 lidí + náhradníci a Šediváka 333 Kučera víceméně pro nezájem zrušil.
-krmím masem
-miluji zrzky

Offline Michal M.

« Odpověď #68 kdy: 19 Listopad, 2009, 15:06 »
Jo a víš co je ješte takový malý paradox? Že na nonstop se hlásí 15 lidí + náhradníci a Šediváka 333 Kučera víceméně pro nezájem zrušil.
No ono o Šediváka 333 byl vždycky malej zájem. Pokud je to pravda, možná je to dobře, protože tím se akorát štěpí konkurence. Já budu raději absolutně 5. v republice, než 3. nebo 4. v nějaké kategorii na nějaké trati.

sarka

• Host
« Odpověď #69 kdy: 19 Listopad, 2009, 17:17 »
Džihád má v podstatě pravdu, doufám že jsou moji psi naučení jít na půl plynu a nezapoměli to.  Práve tím, jak se krouži na 30 km, je možnost to včas zabalit.
Jo jo, pracovní proces je svinstvo. :-\.

Offline VencaN

« Odpověď #70 kdy: 19 Listopad, 2009, 19:58 »
;)
no vono je rozdíl jet 2 x 90 VKUSE po krpálech 6 - 7 - 8 hod.se tam trmácet a vézt v saních spoustu nepotřebnejch kravin, nebo si tu rovinatou 120 rozložit na 3 x a na celej den a jet jí na psí pohodu.
 Na 333 jsem nikdy nestihl natrénovat a ani mě by to na káře nebavilo - páč aby ji psi v poho dali, tak dle mého bych musel jezdit tréninky alespoň 6 - 7 hod vkuse. Rasťo mě na to udělal farplán, hned jak se 333 objevila, ale nikdy jsem ho nestihl dodržet - páč ty objemy práce byly ukrutný, tak jsem to halt nikdy nejel....
Takhle je snad v poho stihnu  připravit (dá-li Manitou  ;D ) tak aby 4 hod(s těžkou károu) pro ně byla brnkačka a pak se saněma vo 45kg lehčíma po 5 hod odpočinku  dávali  40km  S CHUTÍ znova a znova  ;)
...no uvidíme, mám jen 6 pojízdnejch (2 - 9ti a 1 - 10 letou) takže se kdykoli může něco po.rat  :-X   :D  ;)
.

palíza

• Host
« Odpověď #71 kdy: 25 Listopad, 2009, 11:52 »
 :(Tak Venoušku dnes v půl 8 plus14°C°dal jsem 15km a hrozný.Nevím,asi ne, jestli v takovém vedru má smysl ještě jet? ???

Offline VencaN

« Odpověď #72 kdy: 25 Listopad, 2009, 12:23 »
 >:( no vidíš,my stojíme už od Ne,... dojel jsem známýho co jel na kole, zakecal se a na úplnej rovince jsem se po něm ohlíd a chytil parez a řádně si narazil vo řídítka žebra, že jsem jak n...á bělice, dneska se už můžu i semtam nadechnout a usmát  ;) ale dřív jak v Pá(snad)  nepojedu... >:(  ;)
jsem rád , že jsme Šediv. nejeli, co tam bylo asfaltu (to by taky se psům mohly hojit packy 14 dní)  ;)

Offline Djihad

• www.sleddogs.cz
« Odpověď #73 kdy: 25 Listopad, 2009, 13:35 »
No já chodim skoro stějně, mám naražený obě stehna a levý koleno, krk  a rameno. Kára ve správkárně, bude nejdřív příští pondělí, tak odčervuju, a očkuju, když už je ta pauza.
-krmím masem
-miluji zrzky

RasťoS

• Host
« Odpověď #74 kdy: 25 Listopad, 2009, 13:48 »
Kurvahoši ...to je jak web nákeho lazaretu :)

Djihád podla tej fotky tej tvojej káry to bola dobrá šupa.Ale ešte ,že sa nič horšie nestalo.Tiež som tak raz káru "opravil".A tiež som si bachor narazil o riadidla,že som videl všetkých svatých.