Pokud uz ste dohodli zakladni pravidla
:Dtak by me a Michala zajimalo kolik cca. musheru by melo zajem o Veclov 2010?
"Kdo by se dál přidal a za jakých podmínek?"
"Michal Merhaut "
Jestli to bude zalezitost cca 1O musheru nebo by "nova vec" vzbudila zajem i ostatnich ?i presto ze je limit pro ČNS 2010 15musheru
----------------------------------------------------------------------------------------------------
?
Dekuji za odpoved! ANO - NE
Mates
pokud dobre ctu tak martin,djihad,saman,hrobnice,venca n.....kdo dal?
-----
"
výše jsem si přečetl toto: asi by bylo dobry si prvne rozmyslet co chcem..ja osobne se priklanim co nejvice to priblizit nonstopu. se vsim vsudy.
a toho jsem se právě bál, snažit se jezdit extrémní nonstopy ve střední Evropě se vším co k tomu patří (záběry psů kteří se sotva udrží na nohách, mrtví psi, protesty ochránců zvířat). Věřím, že tak daleko to snad nezajde ale děsí mně, že nejzodpovědněji se k tomu všemu staví právě Djihád. Nicméně můj názor je jen názor člověka zvenku. Ale pokud jde o dodržování řádu ochrany SSPS, ten hovoří jasně a pokud by vznikl závod, který dopředu počítá s tím, že tento řád nebude dodržovat, měl by takový závod vzniknout pod organizací, která si nechá schválit vlastní řád ochrany.
A ještě něco, pokud nás jednou ochránci zvířat převálcují a zakáží mushing, jejich hlavní municí bude to co posbírají na extrémních nonstopech.
"
-----
Priblizovat Cesky nonstop velkym zavodum (idi,yq,fi,fe apod)bych se urcite nesnazil.(oni maji sve prostredi,zazemi,sponzory,mushery,podminky atd)
ČNS by melo byt neco ceskeho.....pro cesky mushing a ceske mushery,ceske podminky(snih, trate,zakony)
Munici nesmi dostat(vet. kontrola ci zastup organizatorem na miste po dobu zavodu(dojezdu na bivak,parking)cokoliv aby se zamezilo podobnym pruserum, plus bych byl radikalne pro moznost bud diskv. ci povinne pauzy pro utahane (12h- 16h.....klido 24h)aby se predeslo jakym-koliv pr....oblemum
Nekdo muze v budoucnu byt "HROTIL" ci
MEGA HROTIL a hrotit to bez kapky rozumu....
1) doghandler ne (na co?stejne by semnou nikdo nejel )
2)boxi sou mi jedno jestli jo ci ne akorat kdyz budou padat "......." tak bych byl pro cesky boxy
3)dle poradatele...
4)Ne
5)Je mi jedno dle poradatele...
6)ok
Mates