Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/mushing/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Horník - 6km

Autor Téma: Horník - 6km  (Přečteno 19692 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Tobi

Horník - 6km
« kdy: 16 Říjen, 2008, 11:12 »
Hojky, je jeste mozne upravit trat na Horniku? Rastede se jede jen 4,5km. Ď. Tobi

Peter

• Host
Re: Horník - 6km
« Odpověď #1 kdy: 16 Říjen, 2008, 11:35 »
Jej a ja ze to vadi len mne :-), a vidim ze nie som sam a mam presne ten isty problem :-). Pre C-kov zaprahy a kategorie co maju v Rastede len 4,5 km by sa to hodilo skrátit aspon tak ako minuleho roku :-). Ponižene prosíme.... ::)
Pozrite aj Norsky chlapci si vela nedali :-), bolo by velka skoda odpaliť nase zaprahy pred Rastede.

http://www.hamar-trekkhundklubb.net/documents/Resultater_NM_barmark_2008_l_rdag_alle_klasser..pdf
http://www.hamar-trekkhundklubb.net/documents/Resultater_NM_barmark_2008_s_ndag_alle_klasser.pdf

Offline Tobi

« Odpověď #2 kdy: 16 Říjen, 2008, 13:27 »
Ta norska trat merila JEN 4,37km!!!! A "odpovidali" tomu i prumerky. V Rastede 06 byly SC1 okolo 32km/h,kola 35km/h a pěší doslova leteli. To se na 6km tezko natrenuje...... Cusik a dikes Tobi

MiVo

• Host
« Odpověď #3 kdy: 16 Říjen, 2008, 14:58 »
A nebylo by lepší aby se v Rastede jelo 6km ? Za chvilku se budou jezdit sprinty 2,8 km ! Kterejpak Pepik-truhlik určuje tadyty standardy ?

Offline Tobi

« Odpověď #4 kdy: 16 Říjen, 2008, 15:06 »
...asi pocasi.... Tobi

MiVo

• Host
« Odpověď #5 kdy: 16 Říjen, 2008, 15:36 »
Takže zase hlásí teplo  >:(

Offline HelaL

• Global moderátor
    • MushGo
« Odpověď #6 kdy: 16 Říjen, 2008, 19:31 »
Peter, Tobi, trať na Horníku je dle údajů Jirky Trnky 5,7 km. Další týden se jede v Česku Trnávka MR na 5,6 km a za další 3 týdny je teprve Rastede! Nemyslím si, že je to přílišné natahování příliš brzo.
Ale naopak, když na konci listopadu bude závodník optimalizovat na 4,5 km, jak stihne za měsíc natáhnout na (8)-12-16 km na  lednové závody?
Myslím že ta délka v Rastede není šťastně zvolená a závodníci si budou muset zvolit priority, zda okamžitý jeden výsledek nebo celkovou přípravu. (já víc vnímám sezónu jako celek)

Offline Dan

• aljassky sen
« Odpověď #7 kdy: 16 Říjen, 2008, 19:50 »
Nonono Helo.Ty těm sprintákum vubec nerozumíš.Oni nikdy nebudou jezdit 12km ani v zimě.Víš jaké je to dálka :-\
Já navrhuji-skrátit-u každé základní školy je oválný okruh 400m-toto se mi zdá ideální.Diváci budou u toho,všechno bude jako na dlani,mužeme jezdit dokola i několik spřežení vedle sebe,naklánět saně jako na ploché dráze... ::)JUUU to bude paráda :o
Řekl bych že toto muže být moderní pojetí muschingu :'(.Takže se ze mně nikdy nestane muscher :'( a budu i dále jezdit svojí výletní rychlostí a raději budu plánovat nějaké expedice i když nakonec zustane jenom u plánu ;D

Offline Tobi

« Odpověď #8 kdy: 16 Říjen, 2008, 20:05 »
Helo: 5,7km a 4,5km pri rychlostech 32km/h na SC1 je kurna rozdil!!!! I kdyz je mezi tim mesic. Mozna na to nekdo ma doma psa, ale ja proste ne! Proto se ptam.

Dane: Je to sprint, a uz to samotne slovo hovori za vse. Pokud ti nevadi chodit pospatku okolo ZS tri dni je to tvoje vec. Me to neba. ...apropos..., vsimas si, ze zadnej ze sprintovych musheru nerejpa do hajter, co couvaj???!!!!

Tobi

Offline Dan

• aljassky sen
« Odpověď #9 kdy: 16 Říjen, 2008, 20:31 »
Tak já jdu raději couvat na ovál po dlouhé tři dny protože bych ten okruh ani neodcouval při mojich pruměrkách.Jo a nevěř tomu že do nás nikdo nerejpe.Já byl o víkendu na Horníku-vyslechl jsem si pěknou písničku o hajtrách a co že to s nima chci dělat.Takže je to ze všech stran stejné.Jenom nevím jestli by někdo jen tak z hlavy vymyslel musching bez severských plemen at už jsou to SH,AM,GP.Až potom někdo mohl začít dělet ESP a EH a tomu podobné.
Jo a na tom Horníku jsem viděl několik známých tváří muschingu kteří tam určitě nepřijeli na klubovou výstavu severských psu.A to tam bylo docela pěkné vedro.Jenom mně sralo že jsem sebou nevzal celý tým a káru a tu trat si neprocouval.Možná bych věděl o čem se tu dohadujem.
Jinak šest kilometru je strašně moc a nikdy bych to nečel pěčky ani na skutru.To by mně mohlo zavraždit.Raději pěkně na zpátečku...

Offline Tobi

« Odpověď #10 kdy: 16 Říjen, 2008, 20:45 »
Nastesti nas ( spritery i midaky ) spojuje laska ke psum. Je to naprosto jiny pristup ke treninku apod. Jako "Vy" vychytavate km, my vychytavame km/h a to vse vyhroceny do vterin. Pak je znat vse, i ty elastaky (ktery jsem dlooooho nemohl prekousnout). Cus Tobi

MiVo

• Host
« Odpověď #11 kdy: 16 Říjen, 2008, 20:51 »
Dane, proč když tě neznám si myslím že jsi idiot ? Jsem zaujatý a nebo jsi napsal pouze debilní příspěvek ?
PS : zkus pochopit i druhé

Peter

• Host
« Odpověď #12 kdy: 17 Říjen, 2008, 06:35 »
Ahoj Helo,
Vidis ja to vidim ako zbytocne natahovanie...Myslis ze Nori nevedia co robia?, myslis ze oni nestihnu natiahnut trening?  ;D
a natiahnut C-ko na 8km neni problem.
Dlžka v Rastede je dobre zvolena a akceptuje potencialne mozne teple pocasie...
Nevadi ked sa neda tak sa neda...prisposobime sa ale bolo by dobre ak by sa dalo :-)
A sezona ako celok ma v Podstate vrchol v Rastede.....myslis ze kolky pojdu do Kanady? :-)

Offline TomH - www.rebelsport.cz

• Kennel T.H.
« Odpověď #13 kdy: 17 Říjen, 2008, 06:57 »
Začíná tady opětovná diskuze o délce trati.. (jako by z oka vypadla z mushingu.sk)  :-\

1. Je věcí pořadatele jakou zvolí délku trati v rámci SŘ
2. Je věcí závodníka, zda-li délku tratě akceptuje či ne. (přijede/nepřijede)
3. Závody jsou pro všechny kategorie - různé délky tratí - na suchu je v rámci možnosti hledán pořadatelem kompromis.
4. Soutěžní řád nám udává délky tratí na suchu v rozmezí 5-8km s příslušným teplotním limitem.
5. Nic víc, nic míň...  ;)
Tom H. / www.rebelsport.cz / ENVY EXTREME TEAM / Ostrava !!!

MiVo

• Host
« Odpověď #14 kdy: 17 Říjen, 2008, 08:09 »
Tomáši, jak jsi získal registraci na SK mushing ? 2x jsem se o to pokoušel, ale nikdo mi nikdy neodpověděl ( a to ještě v době před vybudování "vizitky" )
PS : mám se přestěhovat víc na Východ ?