P.S. A v čem jsme teda jiní?
Já bych řekla, že jde o vychytávky prověřené na moc vyrobených kusech. Jako když si koupíš Salewu bundu nebo Head overal - platíš za značku, ale má to spoustu užitečností, na které třeba příjdeš až časem a moc tě potěší ... že někdo přemýšlel ... a oceníš to.
Verča teď sehnala kopii Danlerek - za dobrou cenu - vyjde to skoro levnějc, než by ses s tím doma piplala, ALE při druhé jízdě mi upadl pření šroub držící lyži (zapomněla jsem zkontrolovat.. resp. netušila jsem), dečka má sice zvedací mechanismus, ale sama nespadne až dolů, musíš zvednout nohu ze sanice a šlápnout na ni, což může být někdy v rychlosti problém, včera se celý zvedací mechanismus nějak rozvázal, tak jsem ty špagáty držela v ruce až do cíle, při mazání si všímám, že špičky lyží se velmi intenzivně sjíždí a při jízdě předek jakoby víc drhnul.
Celkem nic tragického, samé blbosti ale pořád něco.
Takže raděj ojeté Danlery na splátky za dvojnásob (Barča ztrácela na vítěze po dvou kolech minutu deset a jela na starých Fabiánovkách, zatímco vítězný Adrian na Hornetech - při nákladech na celý cirkus péče o psy a nákladech na závody bude třeba i na dobré saně nějak našetřit...)