ještě jednou : to je možná pravda, ale alespoň jim to není lhostejné. Už pouhým pohledem je jasné, že ten chudák pes neběhal po venku jednu noc, dalším pohledem je jasné, že "majitel psa" je sociál protože by mu jinak navlékl lepší obojek ( a nebo pes běhal 3 měsíce po lese a takhle ho dodřel. A dále je jasné, že "majitel" je DEBIL a už by dávno uklidnil tuto diskusi informací, že se o psa dávno postaral!!! Bohužel se lidé nechovají jako psi!Tak tohle jsem před časem napsal a reagoval jsem na konkrétního psa, na konkrétní fotku, pak se ukázalo že problémů bude asi víc.
Tady se nejednám o hubený psy, ale o to, že tento pes byl v "dezolátním stavu" a místo aby se o něho postaral majitel, museli se o něj starat "normální lidé"
Tady se také jedná o to, že heller přípůzných problémů měl víc.
Je to věc myšlení, přístupu, snahy něco vyřešit a nebo zamést. Ten kdo má doma psa pochopí.
A nechápe když pan heller to na diskuzi naprosto pro mě nepochopitelným způsobem komentuje, místo aby napsal že to bude řešit.
Co ti k tomu mám psát? Co ti mám vysvětlovat? Že pes který má ocas zastrčený mezi nohama je v pohodě, nebo to byla zase nějaká špatná fotka? Komentářů od ostatních lidí tu je víc než dost. Je snad normální se důstojně postarat o zvířata co mám doma! Není snad běžné dávat psy do tomboly, prostě proč chceš slyšet normální věci. Je mi jasné že to není jediný případ, taky jsem tu psal, že tu chybí osvěta, informace, chovatelké zkušenosti, lidi kterým to není lhostejný a nebojí se říci na hlas svůj názor.
Já už se jenom opakuju, snad už jen činy