Petra
Host
|
 |
« kdy: 16 Listopad, 2009, 14:01 » |
Citace
|
Ahoj, sháním koloběžku se sedátkem, nejlépe od Svena, levně, jen na trénink. Máme u nás písčité cesty, tak bych radši chtěla dělat nohama pojistku než se hafan unaví. Jinak mám speedboard, ale ta sedátko nemá. Jinak jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s krmením sušeným masem? Můj pes má špatné trávení, tak jestli by to bylo pro něj vhodné. Dále chci pořídit brašničky, batoh a botičky od Manmatu kdyby někdo měl nepotřebné doma. Ikdyž se přiznám, že s těma brašničkama bych nejraději Ruffwear, ty Manmat mi připadají, že pokrývají moc povrchu psa a radši bych ho měla připnutého na klasický postroj než na to zadní očko. Jinak už mne teď nic aktuálně nenapadá, tak sněhu zdar :-) JO Ps.: koupila bych i sněhoběžku kdyby někdo prodával
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra
Host
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 16 Listopad, 2009, 14:04 » |
Citace
|
jo, všimla jsem si, že se nezobrazuje kontakt, takže email: petapetula@seznam.cz a icq 230346988 Pss: kdyby jste byl někdo z Nymburska, okolí Prahy a chtěli někdy podniknout nějaký společný výlet nebo venčení, tak se hlásím (Mám psa po napadení jiným, tak ho potřebuju trochu normalizovat:-) díky)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
sonic
Host
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 26 Leden, 2010, 09:28 » |
Citace
|
Ahoj, jsme z Přerova nad Labem, okr. Nymburk, máme tři AM, dvě tahavé fenky a starého psa, možná by se nám podařilo vymyslet nějakou společnou "procházku", i když máme neustále nabitý program...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra
Host
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 06 Únor, 2010, 19:10 » |
Citace
|
Kdyby ty ruffweary někdo chtěl, tak bych se k objednávce ze zahraničí přidala. Na výstavě už jsme vyzkoušeli typ i velikost, takže by to neměl být problém.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Erája
Host
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 16 Únor, 2010, 14:03 » |
Citace
|
Brašny od ruffwearu ne. Viděla jsem je naživo, na funďákovi, naložené a v žádném případě byhc do nch nešla. Nedržely, nestabilní, po psu "cestovali". Do té doby jsem o nich vážně uvažovala, ale po této zkušenosti ne-e. Ale zato jsem objevila na netu ezy dog: http://www.nasi-mazlicci.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2343 jen jsem je ještě neviděla naživo. Tak těžko říct, jaké jsou ve skutečnosti.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 19 Únor, 2010, 20:53 » |
Citace
|
Tak ono asi záleží taky co to bylo za rok výroby. Oni teď dělají jiné než dřív nebo než jsou teda dostupné nějaké starší v zahraničí. Já zkoušela teď na výstavě ty palisade pack a vyhovovali psovi i mě. Naopak ač skoro u všeho jsem pro Manmat, tak ty mi nevyhovují, protože zakrývají moc povrchu psa a tak by se v létě pařil a nejde z nich udělat jen postroj jako u tech Ruft.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Erája
Host
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 23 Únor, 2010, 13:44 » |
Citace
|
Tak ono asi záleží taky co to bylo za rok výroby.
Je to dva roky nazpět, co jsem je viděla...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Cherry + Sofi
Host
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 24 Únor, 2010, 11:58 » |
Citace
|
Já bych se asi taky přidala, kdyby se objednávaly ty Ruffwear odněkud ze zahraničí, ale nemám vyzkoušenou velikost, takže nevíte někdo prosím, kde by se to dalo v čechách vyzkoušet? Btw, připadají vám lepší ty Palisades Pack nebo ty Approach Pack? Dík, Eva
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Petra
Host
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 25 Únor, 2010, 22:32 » |
Citace
|
Já je zkoušela na podzim na výstavě psů v Letňanech - měli tam stánek se samými výrobky té firmy. Co vím, dělají se S, M, L, já mám čhp a kupodivu mi stačí velikost M, ale chce to vyzkoušet. Ty palisades mi přijdou lepší, protože brašny jdou oddělat a použít jen postroj. A za ucho u toho postroje se dá pes zvednout a přenést A má zapínání na karabinu jako guard od Manmatu. Což u brašen od Manmatu je až na konci, někde u bederní páteře, což mi přijde, že když na tom pes zatáhne, musí ho to pod břichem škrtit....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Sangviamor
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 28 Únor, 2010, 15:20 » |
Citace
|
Ty jo, v Letňanech? Tak to sem asi úplně blbá, byla sem tam v sobotu i v neděli a celkem důkladně sem to tam prolejzala, ale tohohle sem si teda vůbec nevšimla... Eva
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|