to: Olina+Ája
Mam-li byt tedy uplne uprimny, ubohy mi trosicku prijde Vas pripevek. Je zcela evidentni, ze nechapete souvislosti, proto Vam je objasnim, nebo aspon proc jsem sem napsal.
copak zakon neni nadrazen radum klubu/asociace?
STK je sdruzeni ( sdruzeni - ve smyslu bandicka lidi ), ktere ma asi tak stejne pravomoce, jako my dva dohromady ( obzvlaste mimo zavody ). Cela tato kauza ma se zavody psich sprezeni ( minimalne pravne ) pramalo spolecneho. Neni to tak davno, co za jednu fotku a kopanec, dostal frajer stopku. Myslim, ze tj padny dukaz o jeji funkcnosti. Rozhodnuti STK plne chapu a rozumim mu, ikdyz uznavam, ze mohlo byt napsano ponekud mene polopatickym zpusobem.
to ze Heller muze mnozit a fungovat dale, neni schopen nikdo zarucit.
Prave kvuli tomu jsem psal tento prispevek. Bude-li z toho nejaky oficialni zaver, snadno se mu "vystavi stopka"!
ze musheri dovolili, aby jezdil na zavody i kdyz jste vsichni dobre vedeli, jak se ke psum chova?
Nezda se Vam, ze touto vetou urazite vsechny slusne lidi a nejen mushery? Kde berete jistotu, ze jsem toho cloveka kuprikladu ja ( a se mnou 80% zavodicich ) vubec nekde potkal?..ze jezdime vsichni na jeden typ zavodu, ze nenechal pul smecky doma... atd atd Jakkoli je tato diskuse emotivni, nechte si prosim tyto obecne vypady nejdrive projit hlavou a pak je piste. Me konkretne se to dotklo!!! Pokud vim ( z vysledkovky ), tak nikde nefiguruje!
Napadlo vas, ze svym mejlem muzete uskodit tem psum
Ne, to me skutecne nenapadlo. A stale netusim, jak by jim to mohlo ublizit!
uskodit tem psum, nikoli vsak Hellerovi?
Prave kvuli tomu jsem psal tento prispevek. Bude-li z toho nejaky oficialni zaver, snadno se mu "vystavi stopka!
Tobi