Pro HeluL.Účet je transparentní.Prosím o stažení stávajícího seznamu DID do archivu,aby mohl být nahrazen seznamem platných licencí.
Teda stáhnout DIDy můžu klidně hned
ale to není řešení
bohužel jsem se ještě neprokousala aktualizací členů a licencí, je to nešťastně nastavené, porovnávám kolikrát několik seznamů s mými údaji, nejsou třeba abecedně.. (to není stížnost, jen vysvětlení)
(Původní varianta kdy jsem předsedům poslala MŮJ SEZNAM, oni ho pošktrali, opravili a přidali nové a poslali mi zpět - byla nej. Jenže tu zatrhl JirkaK před lety.
Buď se k ní vrátím, nebo to už nebudu dělat já, nebo se to bude dělat úplně jinak (každý předseda svoje rovnou přes web - jenže to je na delší čas -to je celý nový systém..peníze..) )
Raděj bych tedy napřed došla shody co se týká členů a licencí - noví členové se napřed musí nekde vidět, znát své DID a pak můžou platit
aktivace je nutná na první závod tj 15.9. - zatím je super že je vidět ten účet.sorry že to řeším tady, v sobotu nad ránem jsem sice jela přes noc domů, abychom mohli ráno do Prahy, ale po cestě na Prahu nám pak kleklo palivové čerpadlo.
..a ten seznam aktivovaných licencí se taky neudělá sám..
někdo to musí ručně .. atd..